Triathlonia kokeilemaan

Tämän vuoden Helsinki City Triathlonin päivämääräksi on varmistunut 4.9.2010. Kisassa uidaan 300 metriä, pyöräillään 10 ja juostaan 3 kilometriä. Ainakin viime vuonna kisassa oli erillinen sarja niille, joilla ei ollut kilpapyörää.

Tapahtuma kuulostaa juuri sopivan mittaiselta ”minitriathlonilta”, ja olenkin ajatellut mennä mukaan, vaikkei triathlonista mitään aiempaa kokemusta olekaan. 300 metrin uinti on passeli, ottaen huomioon etten ole hirveästi aikuisiällä uinut, ja 10 kilometriä on sopiva pyöräilypätkä perhefillarilleni. :)

Helsinki City Marathonin ja HCT:n välillä ei tosin ole kuin kolme viikkoa, joten saa nähdä miten tuossa ajassa elämäni toisesta täysmaratonista toivun. HCT:iin lähden yhtäkaikki mukaan vain mielenkiintoisena kokeiluna, joten pieni maratonväsymys kintuissa ei hommaa pilaa.

HCT:n ohella mielenkiintoinen vaihtoehto triathlonkokeilulle olisi Terässika-tapahtuma, joka tosin taitaa tänä vuonna olla jo liian lähellä HCM-viikonloppua. Terässika-kisassa uidaan 250 metriä, pyöräillään kymppi, juostaan 3,5 kilometriä ja juodaan lopuksi litra olutta. Ajanotto pysähtyy vasta, kun olut on juotu. Kuulostaa vekkulilta tapahtumalta. Tuo pitää ottaa ensi vuonna ohjelmaan.

Kategoria(t): HCM, HCT, tavoitteita, Terässika. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s