Mainio juoksukirja ilmaiseksi

Maratonmiehen elämä on J.P. Roosin kirjoittama juoksukirja, joka aiemmin on ollut normaalisti myynnissä, mutta joka nykyisin on tarjolla ilmaiseksi verkossa. Jo esipuheen perusteella kyseessä on mukavasti ”erilainen” juoksuaiheinen teos:

”Itseäni on usein harmittanut se, että urheilulääkärien tai – valmentajien kirjoittamat juoksu- ja kuntoilukäsikirjat antavat useimmiten ohjeita pelkästään eliittijuoksijoille ja -valmentajille – tai siltä se ainakin tuntuu. Ja sitten ne ovat useimmiten niin isoja ja kalliita, että niillä on käyttöä lähinnä kirjahyllyssä ja isänpäivälahjoina.”

”Tämä kirja on kirjoitettu niille ihmisille jotka haluavat pysyä kohtuullisessa kunnossa, jotka ovat alkaneet kuntoilla ja huomanneet ehkä jopa pitävänsä siitä – mutta jotka eivät sen takia halua luopua kaikesta kivasta. Jos haluat juoda myös alkoholia ja polttaa tupakkaa ja syödä mitä haluat etkä uhrata kaikkea hauskaa juoksemisen hyväksi, niin tämä kirja on sinua varten. Itse asiassa hauskinta kuntoilussa on se, että voi tosiaan syödä melkein mitä haluaa ja silloin tällöin todella ahmia itsensä herkkuja täyteen.”

Löysin ja aloitin kirjan lukemisen vasta eilen, joten tarkemmat esittelyt jäävät myöhemmäksi – mutta jos kiinnostuksesi heräsi, niin Maratonmiehen Elämä -PDF on tarjolla Helsingin yliopiston sivuilla.

Kategoria(t): kirjallisuus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s