12 kuukauden saldo

Juoksuharrastukseni ”syntymäpäiväksi” voi laskea päivämäärän 5.4.2009. Tänään siis tulee kuukausien puolesta ensimmäinen vuosi täyteen. Yhteensä juoksukilometrejä kertyi tämän 12 kuukauden aikana 967. Tosin ensimmäiset 7,5 kuukautta mittasin matkani Nokia Sports Trackerilla, joka näkemykseni mukaan näyttää keskimäärin noin 5 %:ia liikaa todelliseen matkaan verrattuna – siinä missä ainakin nykyisin käyttämäni Garmin Forerunner 405 tuntuu mittaavan matkan sangen kiitettävästi oikein (näistä mittalaitteista naputtelen varmaan jossain vaiheessa erillisen kirjoituksen). Oheisessa pylväikössä 12 kuukauden saldo, siten että olen korjauslaskenut 5 %:ia pois Nokia Sports Trackerilla mittaamistani matkoista.

Kuten havaita saattaa, loka-helmikuun välillä kilometrit jäivät harmillisen vähiin, osin kiireiden mutta ennenkaikkea sairasteluiden ja talvikelien takia. Nyt maaliskuussa kilometrejä on taas tullut jo vähän paremmin. Tästä on hyvä suunnata kevääseen! Mitä ilmeisemmin se on nyt vihdoin ihan oikeasti tulossa.

(Edit: alkuperäiseen kirjoitukseeni oli sitten lipsahtanut juurikin se pylväsdiagrammi, jossa ei ollut mukana tuota Sports Tracker -korjauslaskentaa. Nyt vaihdettu tilalle oikea kuva.)

Kategoria(t): mittalaitteet, yhteenvetoa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: 12 kuukauden saldo

  1. Kovia nuo kesän treenimäärät. Mitkä olivat tasavauhtisten lenkkien tyypilliset pituudet? Laskitko intervallit mukaan?

  2. Noissa on ihan kaikki juoksukilometrit mukana, harjoitusmuodosta riippumatta – muttei mitään kävelyosuuksia (sellaisia intervallitreenejä, missä olisin juossut ja välissä kävellyt, ei olekaan vielä tullut tehtyä).

    Vaikea sanoa tasavauhtisten tyypillistä pituutta – vaihdelleet tosi paljon. Tässä kun Dailymilen logeja äkkiä vilaisin, niin esimerkiksi heinäkuussa juoksin kaiken kaikkiaan 16 lenkkiä (joista pääosa eri vauhtisia tasavauhtisia). Näiden pituudet vaihdelleet välillä 3,0 – 28,3 kilometriä (NST:lla mitattuna) ja tasan puolet noista menneet haarukkaan 9-17 kilometriä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s