Aatoksia tulevalle vuodelle 2013

Vaikka vuosi 2012 on vielä kaikkea muuta kuin ohi, on hauska jo pyöritellä vähän – alustavia – kuntoliikunnallisia suunnitelmia tulevalle vuodelle.

Ainoa kisa, johon olen jo ilmoittautunut, on Finntriathlon. Tuo triathlonin puolimatkan kisa on siis luonnollisesti yksi ensi vuoden päätavoitteita. Tämän vuoden tapaan taidan lähteä Pirkan hiihtoon ja tietenkin erilaisia juoksukisoja tulee kierrettyä Viikin Viitosesta puolimaratoneihin. Triathlon-fokuksen ohella ensi vuoden suurin ”uutuus” saattaa olla seuraava: voipi olla, että jätän tyystin väliin yrityksen parantaa maratonin ennätystäni. Sen sijaan juoksen kenties yksi tai kaksi maratonia vain nautiskelumielessä, ilman (ennätys)aikatavoitetta ja erityisempää keventelyä, ja kokeilen ensimmäistä kertaa myös jotain maratonia pitempää juoksukoetosta.

Yksi unelma olisi juosta ensimmäinen ultra Skotlannissa. En osaa sanoa miksi juuri siellä, mutta maisemat ainakin kiehtoisivat. Kenties yhdistän ensimmäisen maratonia pitemmän juoksuni rogainingiin, jota myös pitää ehdottomasti ensi vuonna kokeilla.

Voi toki olla, että ensi sunnuntaina, maratonin viimeisillä kilometreillä, hautaan nuo ultra-aatokset johonkin mieleni syvimpään kuoppaan.

Palataan 2013:n kaavailuihin myöhemmin tarkemmin. Nyt katseet kohti Berliinin maratonia, jolla olisi tarkoitus juosta alle 3.45 – mikä tarkoittaisi noin vartin parannusta maraton-ennätykseeni (viime vuodelta Tukholmasta).

Kategoria(t): rogaining, tavoitteita, triathlon, ultrajuoksu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s