Hyvin istuvat, huurtumattomat uimalasit – ja halutessasi vieläpä vahvuuksilla

Vihdoin löysin lasit, jotka ovat sekä erittäin mukavat, pitävät erinomaisesti, eivätkä huurru. Myös lasien näkökenttä on kiitettävän laaja. Kaiken lisäksi näihin uimalaseihin sai myös erikseen ostettua vahvuuksilla varustetut linssit. Kyseessä ovat Aqua Sphere Eagle -uimalasit. Parin pitemmän uintisession jälkeen suosittelen näitä lämpimästi – kirkkaasti parhaat uimalasit, mitä olen ikinä kokeillut. Lasit myydään normaalilinsseillä, joiden tilalle oli helppo vaihtaa itse vahvuuksilla varustetut linssit, jotka myydään siis erikseen.

Wigglen valikoimista löytyi Aqua Sphere Eagle -linssejä vahvuuksilla -1,5..-6,0. Toimitus oli todella nopea: tilasin lasit perjantai-iltana ja sain hakea paketin postista jo seuraavana tiistaina! Minulla on miinusta kummankin silmän näössä suurinpiirtein yhtä paljon, mutta vahvuuksilla varustetut linssit myydään siis yksittäiskappaleina, eli tarvittaessa voit tilata kummallekin silmälle eri vahvuuden.

Päädyin tilaamaan juuri nämä uimalasit luettuani niistä kehuja sekä Wigglen arvosteluista että sitä ennen muualta verkosta – ja liitynpä nyt minäkin näiden lasien ylistäjien joukkoon.

* * * * *

Päivitys 3.3.2014, noin puolitoista vuotta ja 170 allas/järvi/merikilometriä myöhemmin: Nyt (vasta!) nämä lasit alkavat osoittaa pieniä rapistumisen merkkejä. Vedenpitävyys ei ole enää ihan entisellä tasollaan. Tilasin eilen Wigglestä uudet, joiden saavuttua jätän nämä vanhat lasit varakakkuloiksi (käyttökelpoiset yhä edelleen). Tämän kokemuksen perusteella uskallan suositella näitä laseja yhä vahvemmin. Parhaat uimalasit todellakin!

Kategoria(t): uimalasit, uinti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Hyvin istuvat, huurtumattomat uimalasit – ja halutessasi vieläpä vahvuuksilla

  1. d1treenaaja sanoo:

    Minäkin hankin nuo samat lasit viime kesänä – ekat uimalasit vahvuuksilla ja on kyllä mahtavaa uida, kun jotain näkeekin ja hyvät lasit muutenkin kaikin puolin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s