Juoksuvuoden loppupuolen suunnitelmia & yhteenvetoa

Piti olla tänä lauantaiaamuna ajamassa Kumpi.fi-kisakumppanini Heikin kanssa kohti Kaarinaa ja Kaarinan Syysmaratonin yhteydessä juostavaa kympin kisaa. Keli kuitenkin muutti suunnitelmat: autossa oli jo talvirenkaat eikä pakkasjuoksukaan toki pelottanut, mutta se, että Kaarinassa tienpinnat saattavat kisan aikana olla liukkaat, sai pyörtämään starttiaatokset. Olisimme kuitenkin lähteneet hakemaan tuolta kumpikin ennenkaikkea uutta ennätystä, eikä PB mielessä ole kiva juosta, jos vähänkin joutuu pelkäämään, että tienpinta voi paikoin olla liukas. Nastakengät toki kaapista löytyvät, mutta niillä en kisastarttia halua tehdä.

Katsotaan nyt lähdenkö Rautaveden puolikkaallekaan, joka myös oli suunnitelmissa. Sen lisäksi loppuvuoden ohjelmaan olin kirjannut Viikin Viitosten kauden päätöskisan, jonka suhteen liukkaus ei ole ongelma: reitistä asfalttia on yhteensä noin 3 %:ia.

Jos käy niin, että VV on enää loppuvuoden ainoa kisastarttini, niin juoksutavoitteiden suhteen 2012:n lopputulema olisi sitten tämä: Cooperista ja 5K:sta ennätys & tavoite plakkariin. Kympiltä, puolikkaalta ja maratonilta kaikilta uudet ennätykset, mutta vuositavoite kuitenkin saavuttamatta (kympin noteeraus vain keväältä, vuoden molemmat puolikkaat menivät vähän penkin alle ja Berliinissä ei kulkenut odotetusti).

Enköhän minä tässä vielä kuitenkin Viikin Viitosen lisäksi jonkun kisan juokse, ”kisakauden” jälkihöyryillä, ennen mahdollista pientä ylimenokautta – jollaisen taidan pitää, ellen sitten laske Berliinin jälkeistä kahta kevyttä viikkoa moiseksi.

Näissä fiiliksissä kohti talvea.

Kategoria(t): kylmällä juokseminen, nastakengät, yhteenvetoa, ylimenokausi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s