Pyöräkalustoni – ja kilometritilasto, jonka pitäisi näyttää tyystin toiselta tämän vuoden jälkeen!

Meikäläisen tallissa on tällä hetkellä neljä pyörää: vanhan Crescent-retkipyörän kavereiksi ovat sittemmin tulleet maantiepyörä Wilier Izoard XP ja Nishikin cyclocrossari, jotka molemmat hankin 2011. Alkuperäinen Nishiki tosin varastettiin, ja korvaantui vakuutuksesta toisella, viime vuonna. Näiden lisäksi ensimmäinen maantiepyöräni – Giant, jonka hankin 2010 toipuessani jalan rasitusmurtumasta – on edelleen minulla. Alunperin olin aikeissa myydä sen, kun ostin Wilierin, mutta taidan pitää sen kuitenkin vara/kakkospyöränä. Juuri nytkin se on kiinni ajovastuksessa, Wilierin vielä lepäillessä talvivarastossaan.

Innostuin pyöräilystä siis vasta vajaa kolme vuotta sitten, jolloin ostin maantiepyörän. 2011 into kasvoi ja hankin jo paremman maantiepyörän & syksyllä cyclocrossarin: tuona vuonna pyöräkilometrejä kertyi kasaan liki 1700, ja ajattelin, että 2012 tauluun tuleekin sitten sitäkin jykevämmät lukemat. Vaan toisin kävi. Jotenkin viime vuosi jäi fillaroinnin osalta todella vaisuksi.

Tälle vuodelle asetin tavoitteeksi fillaroida (vähintään!) 2500 kilometriä. Kovin kummoisesti ei vuosi tältä osin ole lähtenyt liikkeelle: cyclocrossarilla en ole ajanut metriäkään (jäi vaihtamatta talveksi nastat alle, keskittyessäni uintiin ja hiihtoon) ja kunnon keväiset pyöräkelit ovat vielä antaneet odottaa itseään. Ajovastuksella sentään on tullut vähän pyöriteltyä. Yhtäkaikki: siitä lähdetään, että alla olevan tilaston 2013-palkki kohoaa ihan omiin korkeuksiinsa tämän vuoden päätteeksi! :)

Vuosittaiset pyöräilykilometrit

Kategoria(t): maantiepyöräily, pyörät, yhteenvetoa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Pyöräkalustoni – ja kilometritilasto, jonka pitäisi näyttää tyystin toiselta tämän vuoden jälkeen!

  1. Läskimaija sanoo:

    2500 on jo huima määrä! Itse pyöräilin viime vuonna vain neljänä kuukautena, kilometrejä tuli vain reilut 1800. Näyttää siltä, että samalla tavalla käy tänäkin vuonna. Ajattelin lähteä Felt-lenkille ekan kerran vasta toukokuussa. Mutta siis eniveis, ironmänejä ajatellen 2500 ”riittää” varmasti reeniksi, siis ainaskin ajatellen selviytymistä. Hyviä ja turvallisia kilometrejä! :)

  2. Sitä samaa ja kiitos rohkaisusta! :)

  3. Paluuviite: Ehjä sääri, kuntosalikortti ja päivitetyt pyörätilastot | Mailanvarresta lenkkipoluille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s