Seurasaari uimalla ympäri!

Lisäsin otsikkoon huutomerkin. Sen verran tyytyväinen olen.

Reipas joukkiomme Seurasaaressa. Kuva Liikutaan hyvää -Facebook-sivulta.

Reipas joukkiomme Seurasaaressa.
Kuva Liikutaan hyvää -Facebook-sivulta.

Eilen uitiin Liikutaan hyvää -porukalla Seurasaaren ympäri. Etukäteen vähän jännitti, sillä kyseessä oli tähän mennessä pisin avovesiuintini. Hyvinhän se kuitenkin sujui, vaikka saaren eteläpuolella vasta-aallokko oli yllättävänkin napakka.

Matkaa tuli kartalta arvioiden ainakin noin 3,1 kilometriä (mutkittelut huomioiden todennäköisesti hieman enemmänkin). Aikaa meni hitusen alle puolitoista tuntia, mukaanlukien parit paikallaankellumispaussit, kun koottiin koko retkikunta välillä kasaan. Lähdimme matkaan länsipuolen laiturin luota ja uimme saaren myötäpäivään ympäri.

Vielä talvella, uituani altaassa vastaavia matkoja, olin uinnin jälkeen sangen väsynyt. Tiedä sitten, oliko nyt syy märkäpuvun antamassa avussa, parantuneessa uintitekniikassa vaiko kunnossa, mutta Seurasaaren kierron jälkeen oloni oli yllättävänkin virkeä. Ja viime heinäkuussa en vielä edes osannut uida vaparia (vain rintaa tai pää pinnalla ”vesipallokroolia”). Eteenpäin on menty!

Unelma triathlonin täysmatkasta selviytymisestä tuntuu taas yhden askeleen verran helpommalta – tai sanotaan ”vähemmän mahdottomalta”.

Tämä kirjoitus on julkaistu myös Liikutaan hyvää -sivulla, jonka kautta löydät lisää treeniryhmämme triathlon-harrastajien kuulumisia.

Kategoria(t): Projekti "Täysmatka 2013", uinti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Seurasaari uimalla ympäri!

  1. Pia sanoo:

    HIenoa kehitystä uinnissa! Näyttää olleen todella asiantuntevaakin seuraa sinulla mukana! Joko sinulla on täysmatka kalenterissa?

  2. Kyllä tuo Pajulahden elokuinen koetos (maaliin pääsy ilman varsinaista aikatavoitetta) on kovasti suunnitelmissa, joskin ilmoittaudun sinne vasta sen jälkeen, jos/kun Finntriathlon ei saa asiassa toisiin ajatuksiin. ;-)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s