Tänään viivalla Viikin Viitosella

Kärki kiitämässä kohti Arboretumia Viikin Viitosella 18.5.

Kärki kiitämässä kohti Arboretumia Viikin Viitosella 18.5.

Tänään pääsen pitkästä aikaa itsekin viivalle Viikin Viitosella. Tapahtuma on kasvanut siihen malliin etten enää normaalisti voi itse osallistua, vaan keskityn täysin järjestelytöihin. Tänään juostaan kuitenkin kisan ”indie-versio” ja voin itsekin testata vitosen kuntoni.

5K-vauhtini onkin tällä hetkellä melkoinen arvoitus. Sen verran VV-viivalle pääsystä innostuin, että viikosta tuli selvästi juoksupainotteisempi, kuin mitä olin alunperin (etenkin Pajulahti-unelmaa ajatellen) suunnitellut. Päivästä on tulossa helteisen kuuma, joten PB voi jäädä haaveeksi, mutta rakkaan kuntokilpakumppanin haastamisesta saa varmasti riittävästi raastovirtaa siitäkin.

Ensi viikolla ohjelmassa on sitten muun muassa elämäni pisin pyörälenkki +juoksua perään -harjoitus. Vielä ei nimeäni Pajulahden täysmatkan ilmoittautuneiden listalta löydy, mutta mikäli loppuajan valmistautumisen osalta kaikki menee ongelmitta, niin sinne se kohta ilmestyy. Hui!

Kategoria(t): harjoittelun hienosäätö, Projekti "Täysmatka 2013", triathlon, Viikin Viitonen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s