Ehjä sääri, kuntosalikortti ja päivitetyt pyörätilastot

Takana kahdeksan viikkoa juoksutaukoa. Rasitusmurtumahan se sitten loppujen lopuksi oli. Tänään kävin ensimmäisellä lenkillä tauon jälkeen. Kyllä maistui!

Lepäilyksi ei juoksutauko mennyt. Uinnin ja cyclocrossarilla pyöräilyn lisäksi olen viime aikoina käynyt ahkerasti kuntosalilla, mikä onkin meikäläiselle aikamoinen hyppy uuteen! Tätä ennen olen käynyt kuntosalilla ehkä keskimäärin kerran vuodessa ja silloinkin puolet ajasta on mennyt laitteiden ihmettelyyn ja loput siihen, kun olen noussut vekottimesta ja yrittänyt esittää, etten edes yrittänyt sitä käyttää (tajuttuani, että teen liikkeen ihan väärin tai joku vimpain ei liiku sinnepäinkään mihin kuvittelin!). Nyt hommasin paitsi kk-kortin, myös tunnin salin personal traineriltä, joka loi sopivan ohjelman ja jonka kanssa käytiin kaikki liikkeet huolella läpi. Tuon jälkeen salilla käynti on ollut sujuvaa ja jopa ihan mukavaa. Ihmeiden aika ei ole ohi!

Nastarenkaattoman pyöräilyn aika sen sijaan alkaa tältä vuodelta olla. Keväällä tuumailin että fillarikalustoni kilometritilaston pitäisi tämän vuoden lopulla näyttää tyystin erilaiselta, ja kyllähän tuosta 2013-palkista ihan passeli tulikin. Juuri päivitetty tilastonäkymä aiheesta alla.

Kategoria(t): kuntosaliharjoittelu, maantiepyöräily, pyörät, vammat, yhteenvetoa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Ehjä sääri, kuntosalikortti ja päivitetyt pyörätilastot

  1. Läskimaija sanoo:

    Jee, mahtavaa että pääsit juoksulenkille! Ja onnea myös kuntasaliuran aloittamisesta! Itselläni vasta yksi salikerta takana ja huomenna seuraava, mutta nyt jo jännityksellä odotan miten se tuleekaan vaikuttamaan juoksun ja pyöräilyyn, varmasti ainaskin jotenkin!

  2. Paluuviite: Vähillä treeneillä Finntriathloniin | Mailanvarresta lenkkipoluille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s