Tavoitteita vuodelle 2014

Viime vuosi oli pääprojektin myötä sangen määräpitoinen ja kovempivauhtinen juoksuharjoittelu jäi vähiin. Viime vuoden vastapainoksi tulen tänä vuonna keskittymään melkolailla lyhyihin juoksumatkoihin (lue: 1K, cooper, 5K ja 10K) ja niiden ennätysten parantamiseen. Tuossa listattujen koetosten lisäksi taidan käydä myös useamman kerran Munkinpuiston kaksimailisella kuin myös Tour de Ulvilantie -kisoissa, jos ne saavat tänä vuonna jatkoa. Molemmista on aiempi noteeraus tallessa ja niidenkin PB-lukemia olisi mukava parantaa.

Tältä sivulta löytyvät tämän hetkiset ennätykseni kuin myös 2014:lle asettamani aikatavoitteet. Kuten sivulta näkyy, 1K- ja 5K-ennätyksiä (jälkimmäinen VV-reitillä, mutta yksin soolojuoksuna) olen jo onnistunutkin parantamaan.

Tarkoitus on tehdä kovia treenejä enemmän ja ennenkaikkea tiheämmin kuin koskaan aiemmin. Peruskestävyyspohjan luulisi olevan kohtuu hyvällä mallilla.

Triathlon-puolella ohjelmassa on Joroisten lisäksi ainakin HelTri Cupin kisat. Jokin perusmatkan koetoskin olisi kiva johonkin väliin tunkea. Mikäli en täysin sekoa kesällä, täysmatka jää tänä vuonna väliin – ja näillä näkymin en maratoniakaan kuluvana vuonna könyä.

Kategoria(t): juoksuennätysten kehitys, tavoitteita, yhteenvetoa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Tavoitteita vuodelle 2014

  1. Paluuviite: Vähillä treeneillä Finntriathloniin | Mailanvarresta lenkkipoluille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s