Oman #cycle148HKI-projektini tilanne

Kun nyt kerran naputtelin erillisen kirjoituksen #cycle148HKI-pyöräilyprojektista, niin laitetaanpa nyt vielä katsaus omasta #cycle148HKI-tilanteestani.

Tänään tein maastopyörällä reilun 50 kilometrin lenkin, jossa polkuosuuksien, ja Paloheinän- sekä Malminkartanonhuipulle nousujen ohessa, poimin useamman vielä puuttuneen alueen. Pikkuhiljaa #cycle148HKI-karttani alkaa olla lähes täynnä väriä. Vihreällä merkityt tulivat plakkariin tänään.

Oman #cycle148HKI-projektini tilannekartta 28.8.2014. (Klikkaa täyskokoiseksi.)

Oman #cycle148HKI-projektini tilannekartta 28.8.2014. (Klikkaa täyskokoiseksi.)

Tein hiljattain, projektin loppusuoran selkeyttämiseksi, tällaisen tilannekartan, johon kirjasin kaikki jäljellä olleet alueet. Nyt siis kerättävänä on enää vaivaiset yhdeksän maitse yhytettävissä olevaa aluetta (viisi keskustan lähettyvillä ja neljä koillisimmassa Helsingissä) sekä venematkailua vaativat alueet (kuusi kappaletta).

Hirmuisen vauhdikkaasti keräilyni ei ole edennyt, aloitettuani homman jo keväällä. Seliseliosastolta voisin nostaa esiin sen, että pyöräilyhän ei ole ainoa liikuntaharrastukseni ja useat lenkkini ovat suuntautuneet samoille reiteille ja/tai pitkälle Helsingin ulkopuolelle. Paremmalla optimoinnilla osa-alueet olisivat toki kertyneet plakkariin lyhyemmässäkin ajassa ja vähemmilläkin kilometreillä. Yhtäkaikki hauskaa, että suurin osa alueista alkaa nyt olla kasassa – ja täytyy sanoa, että monta mielenkiintoista, aiemmin minulle tuntematonta paikkaa kotikaupungistani, on tämän projektin myötä tullut nähtyä!

Jos oman #cycle148HKI-projektin aloittaminen kiinnostaa, niin ”viralliset” ohjeet siihen löydät täältä.

Malminkartanonhuipulla.

Malminkartanonhuipulla.

Kategoria(t): maastopyöräily, Projekti "Cycle148HKI", pyöräily yleisesti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s