Vuosi 2015: triathlonia ja Skotlannin halki juoksua

Vaikka päättyvää vuotta on vielä puolitoista kuukautta jäljellä, on ensi vuoden kalenterissa jo aika monta kuntoilukoetosta buukattuna. Maaliskuun perinteisen Pirkan hiihdon – jonka täysmatkalle osallistun kolmatta kertaa – lisäksi olen ilmoittautunut jo kahteen Finntriathlon-tapahtumaan: jokakesäisen Joroisten reissun lisäksi ohjelmassa on myös Vierumäen perusmatka, jolla luvassa onkin hauska jäsentenvälinen B12 – Powerwalking Group -ryhmän kesken.

Lokakuussa 2015 onkin luvassa sitten jotain todella erityistä. Lähden ystäväni Tomi K:n kanssa Skotlantiin, jossa luvassa on 136 kilometriä juoksua viidessä päivässä. Ohjelmassa on Run Accross Scotland -reissu, jolla ei varmasti ainakaan maisemissa ole valittamista. Juoksemme halki Highlandsin, Invernessistä Isle of Skyelle, eli suurinpiirtein oheisessa kartassa punaisella näkyvän reitin. Vaikka vauhti pidetään toki maltillisena, ja pausseja maisemien ihasteluun, valokuvaukseen jne. pidetään runsaasti, on tähän silti syytä treenata ensi vuonna määrätietoisesti: 136 kilometriä viidessä päivässä on 136 kilometriä viidessä päivässä. Tähän asti en ole koskaan juossut edes 100 kilometriä viikossa. Odotukset reissun suhteen ovat kyllä eeppisen korkealla!

Mitäpä muuta? Erilaisia juoksukisoja sopiviin väleihin ja Helsinki Triathlonin HelTri Cupin kisat ainakin. Katsotaan!

Kategoria(t): tavoitteita, triathlon, ulkomailla juokseminen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Vuosi 2015: triathlonia ja Skotlannin halki juoksua

  1. Hanne sanoo:

    No vautsi vau! Skotlannin reissu tulee niin olemaan vuoden kohokohta ja suuri elämys, hienoa että meette! Hyviä treenejä :)

  2. Paluuviite: Kuvia ja tilastoja – vuoden 2014 kohokohdat juoksutapahtumien järjestämisestä omiin ennätyksiin | Mailanvarresta lenkkipoluille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s