Koronakevään kehitysseurantaa

Koronakaaos ei omalla kohdallani ole onneksi tarkoittanut salitreenien loppumista, kun käytettävissä on ollut poikkeusjärjestelyillä pieni, mutta ohjelmani kannalta hyvin toimiva mesta, jossa käy nyt lisäkseni vain muutama ihminen (ja kaikki desinfioivat treenin jälkeen välineet, joihin ovat koskeneet).

Olen edennyt koko kevään melko tunnollisesti ohjelmalla, jonka vuodenvaihteessa hahmottelin. Tällä hetkellä mennään seuraavissa lukemissa parhaiden tulosten osalta.

31.12.2019 –> 5.5.2020

Penkkipunnerrus: 60 kg x 12 (84 kg) --> 65 kg x 10 (86,7 kg)
Kyykky: 100 kg x 10 (133,3 kg) --> ei parannusta
Maastaveto: 100 kg x 11 (136,7 kg) --> ei parannusta
Pystypunnerrus: 42,5 kg x 5 (49,5 kg) --> 42,5 kg x 10 (56,7 kg)

(Suluissa laskennallinen 1RM parhaan sarjan perusteella.)

Vähän auki tällä hetkellä, millaisella ohjelmalla menisin kesään. Tämän päivityksen nyt kun kirjoitin, havahduin siihen, että kyykky ja mave eivät ole laskennallisen 1RM:n osalta edenneet, vaikka mielikuvani oli, että nekin ovat kehittyneet. Okei, olen varsinaisia testipäiviä pitänyt joka liikkeelle vain kerran – ja näppituntumalta sanoisin, että olen noidenkin osalta paremmassa kuosissa, kuin vuodenvaihteessa, mutta yhtäkaikki kehitys ei ainakaan ole ollut erityisen merkittävää. Olisi varmaan taas ohjelman virityksen paikka?

Loppuun vielä tallenne 3 * 3 x 112,5 kg -kyykkysarjasta (vertikaalivideo, lollerström!). Mielellään otan tekniikasta paremmin perillä olevilta vinkkejä vastaan.

Kategoria(t): kuntosaliharjoittelu, kyykky, maastaveto, penkkipunnerrus, pystypunnerrus, yhteenvetoa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s