Katsaus vuoden 2011 tavoitteisiin itäisiltä mailta

Jetlagissa hotellihuoneessa Hong Kongissa. Oiva hetki siis käyttää tovi juoksublogin päivittämiseen. :) Huomenna on tarkoitus käydä juoksemassa muutama kerta Victoria Peak:n, yhden Hong Kongin maamerkeistä, ympäri. Muutoin on reissun lomassa tullut juostua vain muutama kerta hotellin kuntosalin matolla – Hong Kong ei todellakaan ole mikään juoksijan kaupunki. Keskustan ja sen lähialueiden kunnolliset juoksureitit on aika äkkiä lueteltu.

Vuotta on jäljellä kohta enää yksi kuukausi. Vuositavoitteiden osalta tilanne näyttää kohtalaisen ilahduttavalta: enimmän osan olen saanut/saamassa hoidettua. Seuraavassa napakka yhteenveto vuositavoitteista, hieman kuin jatkona loppukesästä tekemääni postaukseen. (Kunkin tavoitteen perässä suluissa vuoden 2010 vastaava tulos.)

Cooper: 3000m (2810m)

Heti kärkeen korjaus viime vuoden tulokseen: se olikin 2810 eikä 2930, kuten aiemmin olin erheellisesti luullut (mittavirhe, jonka hoksasin vasta jälkeenpäin ko. suoritusta Garmin Connectin mainiosta dataplayeristä tsekatessani). 2860 meni nyt marraskuun alussa. Olosuhteet/valmistautuminen ei ollut paras mahdollinen, mutta tokkopa olisi nappisuorituksellakaan kolmea tonnia irronnut – tavoite taisi olla turhan kova. Kenties ensi vuonna?

5k: 22:00 (23:29)

Viikin Viitonen kulki keväällä aikaan 22:08, mutta elokuun/lokakuun Viitosilla en tuota parempaan pystynyt. Tavoite tuskin oli liian kova, vaan en vain treenannut riittävästi tätä matkaa silmälläpitäen ja/tai saanut ihan parastani millään vuoden Viitosista irti. Ensi vuonna ihan ehdottomasti 22 minuutin alle, siitä lähdetään.

10k: alle 48 min (alle 51 min)

Check! Emer Casey Memorial 10K -kisa lokakuussa Lontoon Brockwell Parkissa: 47.12.

Puolikas: alle 1.45 (1.51)

Check! Vantaan maratonin puolikas lokakuussa: 1.44.10. Ehkä kokonaisuutena vuoden paras suoritukseni?

Maraton: alle 4.00 (4.20)

Check! Tukholman maraton toukokuussa: 3.59.14.

Juoksua yhteensä: 1500 km (1145 km)

Tämäpä meneekin jännäksi. Olin jo kertaalleen luopunut ajatuksesta, että voisin saada tavoitteeni kasaan, kun säärikipujen (ja muutoin juoksullisesti heikon kesäkuun) myötä olin niin paljon siitä jäljessä. Marraskuussa päätin kuitenkin yrittää rutistaa tavoitteen kasaan vaikka väkisin. Nyt on plakkarissa 1261 kilometriä, eli 84 %:ia tavoitteesta, kun vuodesta on takana 90 %:ia. Helpolla tuo ei siis kasaan tule, mutta yritys on kova. Toivotaan että hiihtokelit alkavat vasta tammikuun ensimmäisenä päivänä. ;)

Pyöräilyä yhteensä: 1500 km (730 km)

Check! 1632 kilometriä mittarissa.

Uintia yhteensä: 20 km (11 km)

14 kilometriä nyt, joten enköhän tämän – vaatimattoman – uintitavoitteeni vielä loiskuttele kasaan.

Näissä merkeissä kohti uutta vuotta.

Kategoria(t): ulkomailla juokseminen, yhteenvetoa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Katsaus vuoden 2011 tavoitteisiin itäisiltä mailta

  1. Paluuviite: Vuosi 2011 paketissa | Mailanvarresta lenkkipoluille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s